Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid™ SDII™ (Alpha Lipid SD2) memberi kesan 2-5 kg seminggu. 1. Minggu Pertama – Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun kg kan. Ada yang gemuk air, ada yang betul-betul gemuk lemak dan ada pulak gemuk kedua-duanya sekali. So, pada minggu pertama ini, lebihan air dan […]

Serbuk Makanan Serat Semulajadi Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong: Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat – najis yang pukal dan lembut Pembiakan bakteria sihat dalam usus Tahap kolesterol yang sihat Gula dalam darah yang sihat Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan […]

Ramai yang susah nak berjaya turun berat badan jika tidak lakukan betul-betul. Nak kena disiplin dan istiqamah baru boleh nampak kesan dia, setuju dengan Kak Zura? Apa yang berbeza berdiet dengan program turun berat badan yang Kak Zura syiorkan adalah menggunakan ketostik untuk dapat bukti yang berlakunya proses ketosis dalam badan. Apa Itu Ketostik (Ujian […]

Soalan Berkenaan Alpha Lipid Lifeline Bolehkah kanak-kanak mengambil colostrum? Sudah tentu. Colostrum boleh membantu tumbesaran kanak-kanak dari pelbagai sudut, daripada pemerhatian yang bagus, can help growing children in many ways, from better concentration, faedah ingatan kanak-kanak bertambah mempunyai satu kecenderungan lebih tinggi untuk menangkap selesema dan penyakit daripada kawan sekolah lain dan colostrum akan banyak […]

Apa Itu Selulit? Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki. Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci […]

Ramai yang pm/wasap Kak Zura bagaimana nak turunkan berat badan. Ada yang nak turun 10kg 2 minggu, boleh ke? Baiklah, harini Kak Zura nak share cara yang paling mudah untuk berdiet dengan Alpha Lipid Slim Diet 2. Teruskan membaca ya..   2 Minggu Yang Pertama Semasa Memulakan SD2 (Induction Programme): Tidak Boleh Makan: 1.) Elakkan […]

Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. ALSD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. […]

error: Content is protected !!