Alpha Lipid SD II (Slim Diet 2)

Alpha Lipid SD II Pendedahan rahsia eksklusif diet Kak Zura di sini! Pelik tak anda apabila saya katakan “Berdiet Tanpa Berlapar“. Benarkah wujud program diet tapi tak perlu berlapar? Ya, jangan risau! Kak Zura akan terangkan kepada anda dengan lengkap tentang rahsia Kak Zura dan ribuan orang lain kurus dengan cepat dan mudah melalui diet tanpa berlapar ini.Teruskan bacaan […]

Testimoni Alpha Lipid Lifeline Colostrum

New Image telah mencipta ALPHA LIPID – formula eksklusif lipid berpaten yang meningkatkan keterlarutan kolostrum (colostrum). Lebih terlarut, lebih efektif tindakannya. ALPHA LIPID dihasilkan daripada produk tenusu yang diekstrak daripada lipid susu ( sejenis lemak susu ), kedua-duanya adalah semulajadi kepada kolostrum, justeru itu tidak merosakkan kandungan aktif yang sensitif Fosfolipid dan sphingomyelin membantu menghuraikan […]

Testimoni Ibu Hamil Dan Berpantang

Testimoni Ibu Hamil & Berpantang Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna Kisah 1 : Saya amalkan susu alpha lipid dari sebelum hamil, semasa hamil, sampailah sehingga dalam pantang. Masa hamil saya memang tak minum susu lain selain susu alpha lipid sebabnya semua khasiat yang […]

Cara Minum Alpha Lipid Lifeline

Kak Zura dan keluarga telah lama mengamalkan minum Alpha Lipid Lifeline setiap hari sebagai sarapan pagi. Hampir 11 tahun kami tak pernah jemu-jemu.. Dah menjadi rutin harian wajib minum segelas sehari sebelum makan apa-apa.. Ramai yang tak tahu cara minum susu kolostrum ini dengan betul, jadi ada yang tak mendapat manafaat terbaik. Jadi baca cara-cara […]

Testimoni Pengguna Susu Kolostrum Alpha Lipid Lifeline

ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk yang berasaskan susu awal iaitu kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat pengiktirafan Export Winner. Ia juga selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat termasuk: ibu mengandung (hamil), ibu berpantang, bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa dan orang tua. Testimoni Selepas Amalkan Susu Kolostrum 1.LUMPUH 4 TAHUN Pn.Safiah Ibrahim(65 tahun)-BESUT TERENGGANU Saya […]

Menu Diet Dan Cara Minum AL Shape Up Yang Betul

Kak Zura nak kongsikan satu berita baik untuk semua. New Image ada keluarkan satu produk baru iaitu Alpha Lipid Shape Up, produk untuk turunkan berat badan yang mudah dan selamat. Khas untuk mereka yang sibuk tiada masa dan tak sempat nak bersenam, Alpha Lipid Shape Up adalah penyelesaianya. Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran […]

DAH TERJUMPA 2 PRODUK BOLEH SLIM DENGAN CEPAT, TAK CAYA? MEH BACA NIH..

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Cara Atasi Masalah Selulit Dengan Berkesan

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Apa Beza Berdiet Sendiri Dengan Diet Alpha Lipid SD2?

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

Kenapa Perlu Minum ALPHA LIPID SD2 Selama Sebulan?

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu..   Kesan […]

error: Content is protected !!