Category Archives: Alpha Lipid Anti Cellulite Mousse

DAH TERJUMPA 2 PRODUK BOLEH SLIM DENGAN CEPAT, TAK CAYA? MEH BACA NIH..

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Cara Atasi Masalah Selulit Dengan Berkesan

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Apa Itu Alpha Lipid Anti Cellulite Mousse?

Apa Itu Selulit? Selulit¬†adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki. Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci […]

error: Content is protected !!