Ramai Tak Tahu Kesan Minum Alpha Lipid SD2 Dengan Shapeup (Shakeup)

Salam sejahtera buat pembaca blog Kak Zura ni.. Apa khabar? Bagaimana diet anda dalam bulan puasa ni? Ada perubahan? Ke masih belum turun-turun lagi berat? Baiklah, baca artikel Kak Zura seterusnya ya.. Nak kurus kan?? 🙂

 

Kesan Minum Produk Boleh Kurus Cepat Seawal 7 Hari. Berminat Ke?

Ramai orang tidak tahu perkara ini! Makanan yang anda makan setiap hari akan ditukar menjadi bahan untuk menjana tenaga kepada tubuh badan anda untuk melakukan aktiviti harian.

Mereka yang mempunyai kadar metabolisma yang tinggi dalam badan akan menghabiskan tenaga dengan cepat. Tetapi jika kadar metabolisma dalam badan rendah, makanan yang dimakan setiap hari akan lebih mudah ditukarkan kepada lemak.. Tu punca kita akan jadi gemuk.

Sebab itu ada yang kuat makan tapi badan masih kurus je.. jeles tengok kan? Kerana kadar metabolisma mereka cukup untuk tukarkan apa yang mereka makan kepada tenaga bukan lemak.

Jadi hari ini Kak Zura nak story story sikit bagaimana nak cepat kurus dengan kesan turun berat seawal 7 hari sahaja. Apa kesan minum kombinasi Alpha Lipid Slim Diet 2 + Alpha Lipid Shapeup (Shakeup) bulan puasa ni? Boleh ke lagi cepat turun tanpa membahayakan badan kita?

 

Apa Beza Alpha Lipid Sd2 Dengan Alpha Lipid Shape Up?

Kebanyakan customer Kak Zura yang nak turun cepat dengan selamat tanpa perlu berlapar, Kak Zura akan suggest combine ALSD dengan Shapeup. Ramai yang tanya apa beza sebenarnya? Mana paling bagus Sd2 ke Shapeup ke?

Kak Zura dah kaji kebaikan dia.. boleh baca di link ini.. ALSD + SHAKEUPhttps://alphalipidnewimage.com/apa-beza-berdiet-alpha-lipid-sd2-dengan-shape-shake/

 

Bagaimana Nak Minum SD + Shapeup Bulan Puasa?

Apa yang Kak Zura sarankan adalah, cara diet macam biasa, macam kita minum berdiet dengan SD2 (kurangkan karbohidrat dan gula), lebih kepada protein dan sayur-sayuran.

SAHUR: Minum 2 Scoop Alpha Lipid Shakeup + 300-350ml air sejuk (ikut suka kalau rasa pekat tambah je air).

Kalau tak makan pun takpe dah kenyang, Insya-Allah boleh kenyang sampai ke petang.. Kalau nak makan pun boleh ratah lauk sikit tanpa nasi. Kalau nak buat smootie Shapeup Berries pun boleh untuk bagi lagi kenyang. Mix Shapeup dengan sayur or buah strawberi..

BUKA PUASA: Minum 2 Scoop Alpha Lipid Slim Diet 2 + 250ml air sejuk (ikut menu diet alpha lipid SD2)

LEPAS TERAWEH: Minum 2 Scoop Alpha Lipid Slim Diet 2 + 250ml air sejuk (ikut menu diet alpha lipid SD2 

** Kalau tak makan dah lepas teraweh, sebelum tidur boleh minum Shapeup.. dan terus tidur.. semasa tidur Shapeup akan bakar lemak anda 4x ganda tau..

JANGAN TERKEJUT JIKA ANDA TERPAKSA TURUN BERAT MASA BERDIET DENGAN SD2 + SHAPEUP INI.. !!!

Baiklah.. rasanya tips ini boleh anda follow kalau betul-betul nak slim sebelum raya.. apa-apa soalan boleh wasap je Kak Zura di 012-2777396 ok.. GOOD LUCK!! 🙂

error: Content is protected !!