Apa Beza Berdiet Alpha Lipid SD2 Dengan Shape Up (Shake Up)?

Ramai yang bertanya dengan Kak Zura apa beza berdiet Alpha Lipid SD2 (ALSDII) dengan Alpha Lipid Shape Up (Shake Up). Sebenarnya kedua-dua kaedah diet ini sangat terkenal dan ramai yang telah berjaya turun berat badan dengan cepat dan selamat. Cuma apa yang beza adalah cara minum dan pemakanannya (menu diet)..

beza berdiet alpha lipid alsd dengan shapeup

Beza Berdiet Alpha Lipid SD2 Dengan Shape Up (Shake Up)

♦  Hebatnya Alpha Lipid SD2 (ALSDII) adalah Program turun berat badan dengan menggunakan kaedah Ketogenik Diet. Manakala hebatnya Shapeup boleh bakar lemak 4x ganda.

♦  Alsd2 mempunyai 1 agen pembakar lemak iaitu Green Tea, manakala Shapeup (Shake up) mempunyai 4 agen pembakar lemak iaitu Green Tea, L- Carnitine, Choline dan Inositol.

♦  Alpha Lipid Shape Up adalah meal replacement (makanan gantian), biasanya lepas amik Shape Up kita dah rasa kenyang so tak perlu fikir sangat berapa banyak kita nak amik karbohidrat. Bila dah minum Shape up tak perlu makan dah. Boleh makan selepas 3 jam. Cuma makan masih ikut diet Alsd2 kalau tak nak berat badan naik.

♦  ALSD2 pula adalah meal supplement (makanan tambahan), bila minum sd2 kita perlu makan untuk turun berat badan. Tidak boleh berlapar.

♦  Alsdii ada 1 perasa iaitu Vanila manakala Shapeup pula mempunyai 2 perasa iaitu Coklat dan Berries yang sangat sedap.

♦  Shape up pula adalah produk yang pertama untuk atasi masalah berat badan yang turun naik. Maknanya bila minum shape up untuk maintain tiada yoyo efek. Walaupun you ambil karbo (makan nasi, masih boleh turun berat badan kerana adanya 4 agen pembakar lemak dalam Alpha Lipid Shape up. Hebat bukan?

 

So, sekarang ini dah fahamkan beza berdiet dengan alsd dan shapeup? Yang mana satu pilihan anda?

Kak Zura pula sarankan untuk dapatkan kesan maksimum, kita gabungkan kedua-dua produk ini. Boleh baca info di sini ALSD + SHAPEUP

Cara minum Alsd2 boleh baca di sini https://alphalipidnewimage.com/cara-minum-alpha-lipid-slim-diet-2/

Cara minum Alpha Lipid Shape up boleh baca di sini https://alphalipidnewimage.com/menu-diet-dan-cara-minum-al-shape-yang-betul/

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh lah hubungi Kak Zura ya call/wasap 012-2777396

error: Content is protected !!