Siapa nak kurus?? Hands up! Hahahaa… Siapa tak nak kurus kan? Lagi-lagi dah nak sambut tahun baru. Konon-konon azam nak turun berat badan. Ada yang nak tunang la.. nak khawin la.. nak pikat cik abang la.. Tapi kalau nak sahaja tanpa ada goals atau matlamat tak boleh jugak. Macam Kak Zura, nak dapatkan berat ideal […]

“Meal Replacement Program” bermaksud menggantikan salah satu daripada aktiviti makan kita sehari. Kita boleh pilih untuk gantikan makanan kita dengan minum segelas Shape Up di waktu sarapan pagi atau makan tengah hari atau malam. Hebatnya Alpha Lipid Shape up ini adalah kerana adanya 4 agen pembakar lemak yang selamat untuk bantu turunkan berat badan dengan […]

Alpha Lipid Bee Venom Produk Kecantikkan Dari New Zealand. Bee Venom telah menjadi satu fenomena di Malaysia kini. Produk yang didatangkan terus dari New Zealand kini telah mendapat sambutan hangat dipasarkan di Malaysia. Ramai yang tercari-cari poduk ini kerana produk ini memang terbukti berkesan, halal dan selamat dipakai.   Jika anda mempunyai masalah kulit kusam, […]

Ramai yang bertanya dengan Kak Zura apa beza berdiet Alpha Lipid SD2 (ALSDII) dengan Alpha Lipid Shape Up (Shake Up). Sebenarnya kedua-dua kaedah diet ini sangat terkenal dan ramai yang telah berjaya turun berat badan dengan cepat dan selamat. Cuma apa yang beza adalah cara minum dan pemakanannya.. Beza Berdiet Alpha Lipid SD2 Dengan Shape […]

Nak turun berat badan dengan produk yang selamat tanpa perlu berlapar? Harini Kak Zura kongsikan kepada anda contoh cadangan menu hidangan ketika anda menjalani program diet ALSD2. Anda perlu lebih bijak untuk memperbagaikan menu makanan anda (asalkan tidak mengambil lebih 35gm karbohidrat dalam sehari) supaya kita ada lebih banyak pilihan makanan dan tidak cepat jemu memakan […]

ALPHA LIPID ADALAH SUSU KOLOSTRUM TERBAIK DI DUNIA. Alpha Lipid merupakan pemakanan kesihatan yang paling seimbang, sempurna dan berkhasiat. Ia merupakan susu awal lembu atau lebih dikenali sebagai kolostrum. Apa Kebaikan Alpha Lipid Lifeline pula?   KOLOSTRUM adalah susu awal mamalia yg dihasilkan pada peringkat awal ibu-ibu melahirkan anak (Manusia/Haiwan). Iaitu dalam jangkamasa 72 jam […]

Bagaimana Nak Kuruskan Badan Dengan Minum ALSD2? Disini adalah ringkasan senarai makanan yang dicadangkan & yang perlu dielakkan untuk 2 minggu pertama. Kalau nak optimumkan penurunan yang lebih maksimum, ikut je ok.. Kalau kita sendiri tak jaga badan kita siapa lagi kan.. Dengan tambahan formula Alpha Lipid SD 2 akan menggandakan lagi pembakaran lemak! Dengan […]

Nak Kuruskan Badan? Harini Kak Zura ada sedikit tips nak kongsikan kerana rata-rata ramai yang nak turun berat badan, tapi tak tahu bagaimana nak pilih cara yang betul. Secara umumnya, terdapat pelbagai kaedah dan cara untuk anda kuruskan badan. Ada beberapa kriteria penting yang perlu anda amati sebelum anda memutuskan cara atau produk kuruskan badan […]

8 Cara Mudah Kuruskan Badan Dengan Cepat Apakah anda masih kekal gemuk walaupun anda dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan? Biar Kak Zura kongsikan kepada anda satu rahsia: Jangan harap anda nak kurus kalau anda tak tahu 8 cara asas untuk kuruskan badan anda. Malah, jika anda betul-betul amalkannya, anda akan kurus dengan sangat cepat! Bagaimana? Teruskan bacaan anda… […]

error: Content is protected !!