New Image telah mencipta ALPHA LIPID – formula eksklusif lipid berpaten yang meningkatkan keterlarutan kolostrum (colostrum). Lebih terlarut, lebih efektif tindakannya. ALPHA LIPID dihasilkan daripada produk tenusu yang diekstrak daripada lipid susu ( sejenis lemak susu ), kedua-duanya adalah semulajadi kepada kolostrum, justeru itu tidak merosakkan kandungan aktif yang sensitif Fosfolipid dan sphingomyelin membantu menghuraikan […]

Testimoni Ibu Hamil & Berpantang Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna Kisah 1 : Saya amalkan susu alpha lipid dari sebelum hamil, semasa hamil, sampailah sehingga dalam pantang. Masa hamil saya memang tak minum susu lain selain susu alpha lipid sebabnya semua khasiat yang […]

Kak Zura dan keluarga telah lama mengamalkan minum Alpha Lipid Lifeline setiap hari sebagai sarapan pagi. Hampir 11 tahun kami tak pernah jemu-jemu.. Dah menjadi rutin harian wajib minum segelas sehari sebelum makan apa-apa.. Ramai yang tak tahu cara minum susu kolostrum ini dengan betul, jadi ada yang tak mendapat manafaat terbaik. Jadi baca cara-cara […]

ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk yang berasaskan susu awal iaitu kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat pengiktirafan Export Winner. Ia juga selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat termasuk: ibu mengandung (hamil), ibu berpantang, bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa dan orang tua. Testimoni Selepas Amalkan Susu Kolostrum 1.LUMPUH 4 TAHUN Pn.Safiah Ibrahim(65 tahun)-BESUT TERENGGANU Saya […]

Kak Zura nak kongsikan satu berita baik untuk semua. New Image ada keluarkan satu produk baru iaitu Alpha Lipid Shape Up, produk untuk turunkan berat badan yang mudah dan selamat. Khas untuk mereka yang sibuk tiada masa dan tak sempat nak bersenam, Alpha Lipid Shape Up adalah penyelesaianya. Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran […]

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid™ SDII™ (Alpha Lipid SD2) memberi kesan 2-5 kg seminggu. 1. Minggu Pertama – Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun kg kan. Ada yang gemuk air, ada yang betul-betul gemuk lemak dan ada pulak gemuk kedua-duanya sekali. So, pada minggu pertama ini, lebihan air dan […]

Serbuk Makanan Serat Semulajadi Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong: Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat – najis yang pukal dan lembut Pembiakan bakteria sihat dalam usus Tahap kolesterol yang sihat Gula dalam darah yang sihat Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan […]

error: Content is protected !!