ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk yang berasaskan susu awal iaitu kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat pengiktirafan Export Winner. Ia juga selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat termasuk: ibu mengandung (hamil), ibu berpantang, bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa dan orang tua. Testimoni Selepas Amalkan Susu Kolostrum 1.LUMPUH 4 TAHUN Pn.Safiah Ibrahim(65 tahun)-BESUT TERENGGANU Saya […]

Kak Zura nak kongsikan satu berita baik untuk semua. New Image ada keluarkan satu produk baru iaitu Alpha Lipid Shape Up, produk untuk turunkan berat badan yang mudah dan selamat. Khas untuk mereka yang sibuk tiada masa dan tak sempat nak bersenam, Alpha Lipid Shape Up adalah penyelesaianya. Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran […]

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid™ SDII™ (Alpha Lipid SD2) memberi kesan 2-5 kg seminggu. 1. Minggu Pertama – Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun kg kan. Ada yang gemuk air, ada yang betul-betul gemuk lemak dan ada pulak gemuk kedua-duanya sekali. So, pada minggu pertama ini, lebihan air dan […]

Serbuk Makanan Serat Semulajadi Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong: Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat – najis yang pukal dan lembut Pembiakan bakteria sihat dalam usus Tahap kolesterol yang sihat Gula dalam darah yang sihat Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan […]

Ramai yang susah nak berjaya turun berat badan jika tidak lakukan betul-betul. Nak kena disiplin dan istiqamah baru boleh nampak kesan dia, setuju dengan Kak Zura? Apa yang berbeza berdiet dengan program turun berat badan yang Kak Zura syiorkan adalah menggunakan ketostik untuk dapat bukti yang berlakunya proses ketosis dalam badan. Apa Itu Ketostik (Ujian […]

Soalan Berkenaan Alpha Lipid Lifeline Bolehkah kanak-kanak mengambil colostrum? Sudah tentu. Colostrum boleh membantu tumbesaran kanak-kanak dari pelbagai sudut, daripada pemerhatian yang bagus, can help growing children in many ways, from better concentration, faedah ingatan kanak-kanak bertambah mempunyai satu kecenderungan lebih tinggi untuk menangkap selesema dan penyakit daripada kawan sekolah lain dan colostrum akan banyak […]

Apa Itu Selulit? Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki. Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci […]

error: Content is protected !!