Cara Atasi Masalah Selulit Dengan Berkesan

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

Apa Beza Berdiet Sendiri Dengan Diet Alpha Lipid SD2?

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

Kenapa Perlu Minum ALPHA LIPID SD2 Selama Sebulan?

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu..   Kesan […]

Apa Fungsi Fibermax Untuk Usus?

Serbuk Makanan Serat Semulajadi Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong: Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat – najis yang pukal dan lembut Pembiakan bakteria sihat dalam usus Tahap kolesterol yang sihat Gula dalam darah yang sihat Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan […]

Apakah Rahsia Kejayaan Turun Berat Badan Dengan Ketostik?

Ramai yang susah nak berjaya turun berat badan jika tidak lakukan betul-betul. Nak kena disiplin dan istiqamah baru boleh nampak kesan dia, setuju dengan Kak Zura? Apa yang berbeza berdiet dengan program turun berat badan yang Kak Zura syiorkan adalah menggunakan ketostik (ketostix) untuk dapat bukti yang berlakunya proses ketosis dalam badan. Apa Itu Ketostik […]

Soalan Lazim Alpha Lipid Lifeline

Soalan Berkenaan Alpha Lipid Lifeline Bolehkah kanak-kanak mengambil colostrum? Sudah tentu. Colostrum boleh membantu tumbesaran kanak-kanak dari pelbagai sudut, daripada pemerhatian yang bagus, can help growing children in many ways, from better concentration, faedah ingatan kanak-kanak bertambah mempunyai satu kecenderungan lebih tinggi untuk menangkap selesema dan penyakit daripada kawan sekolah lain dan colostrum akan banyak […]

Apa Itu Alpha Lipid Anti Cellulite Mousse?

Apa Itu Selulit? Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki. Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci […]

Turun 10kg 2 Minggu? Bagaimana Caranya?

Ramai yang pm/wasap Kak Zura bagaimana nak turunkan berat badan. Ada yang nak turun 10kg 2 minggu, boleh ke? Baiklah, harini Kak Zura nak share cara yang paling mudah untuk berdiet dengan Alpha Lipid Slim Diet 2. Teruskan membaca ya..   2 Minggu Yang Pertama Semasa Memulakan SD2 (Induction Programme): Tidak Boleh Makan: 1.) Elakkan […]

Apa Itu Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2)?

Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. ALSD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. […]

Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask

Kak Zura pun baru je try Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask nih. Memang best sangat-sangat, berbeza dengan face mask yang biasa Kak Zura guna sebelum ini. Apa yang Kak Zura boleh katakan ini lah rawatan kecantikan yang tidak seperti yang lain. Faedah Alpha Lipid Face Mask Face Mask ini diilhamkan oleh New […]

error: Content is protected !!