Kak Zura pun baru je try Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask nih. Memang best sangat-sangat, berbeza dengan face mask yang biasa Kak Zura guna sebelum ini. Apa yang Kak Zura boleh katakan ini lah rawatan kecantikan yang tidak seperti yang lain. Faedah Alpha Lipid Face Mask Face Mask ini diilhamkan oleh New […]

Kolostrum Alpha Lipid™ Lifeline™ adalah berbeza dengan kolostrum-kolostrum yang lain kerana ia adalah yang terbaik di dunia (Gred 10), mempunyai kadar IgG 41% (Immunoglobulin) berbanding kolostrum yang lain, kandungan probiotik, kandungan Complex Lipid, dan mempunyai semua vitamin serta mineral yang diperlukan oleh tubuh. ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk Kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat […]

Kolostrum Alpha Lipid Lifeline Kolostrum adalah sumber tambahan semulajadi faktor-faktor pertumbuhan sebenar hormon. Dihasilkan secara semula jadi dalam badan kita semasa hormon-hormon mengawal otot, saraf dan pertumbuhan sel tulang rawan, pertumbuhan semula dan pembaikan. Ia boleh didapati pada bayi hanya dalam beberapa hari pertama selepas kelahiran untuk memastikan bahawa setiap bayi mendapat peluang untuk menjadi […]

Pernah dengar tentang TELOMERE? Kak Zura sendiri pun, ni pertama kali dengar pasal Telomere. Memang tak tahu apa sebenarnya telomere, yang Kak Zura faham ianya macam ekor DNA gitu. Benda saintifik gini bukannya Kak Zura faham.. hehehe.. tapi bila dah terjebak dalam dengan produk Alpha Lipid™ AGE Defiant Telomere Serum terpaksa lah belajar juga pasal […]

Produk terbaru Alpha Lipid A.G.E Defiant Telomere Serum dari New Image ini baru sahaja dilancarkan pada 13hb Mei 2017 baru-baru ini. Inilah produk yang terbaik dengan bahan-bahan daripada alam semula jadi supaya memberi banyak manafaat kepada generasi akan datang dalam bidang sains penjagaan kulit. Alpha Lipid Telomere Serum ini bakal memberi banyak faedah kepada mereka […]

Cara Pengambilan Alpha Lipid SD2 Semasa Berpuasa Sila baca dan Fahamkan ye… Sejak kebelakangan ini Kak Zura kerap menerima soalan tentang cara-cara mengambil Alpha Lipid SD 2 semasa menjalani puasa disiang hari. Walaupun belum masuk bulan Ramadhan, maka telah ramai memulakan kewajipan berpuasa samada berpuasa sunat, puasa ganti atau puasa Rejab, Syaaban dan terus puasa Ramadhan.     […]

Alpha Lipid Shape Up merupakan makanan tambahan yang digunakan sebagai makan gantian (meal replacement) dalam program pengawalan berat badan setelah anda mendapat berai ideal. Ia juga membantu mengawal kadar metabolisme badan agar sentiasa berada dalam keadaan yang OPTIMUM. Ada 2 jenis perasa yang anda boleh pilih, sama ada rasa berries atau rasa coklat. Kak Zura […]

Nak cantik? Nak nampak muda? Tipu kalau tak nak cantik dan muda, terutama sekali wanita. Mereka sanggup lakukan apa sahaja tak kira ianya bahaya atau pun tak, janji puas hati. Tapi Kak Zura tak nak sampai memudaratkan. Sebenarnya ada cara mudah untuk kita nampak cantik dan muda.. Nak tahu?   Faedah-faedah Alpha Lipid Bee Venom: […]

Alpha Lipid Colost-EM COLOST-EM adalah satu product yang terbaru dari Alpha Lipid New Image. ALPHA LIPID COLOST-EM memperbaharui dan memperbaiki sel tisu badan kita dan menggembalikan keremajaan kulit wajah dari usia sebenar dalam masa yang singkat, membantu membekalkan tenaga dan vitaliti yang sihat pada semua tahap usia. Stem cells yang 3 kali ganda lebih pantas dan sebati dengan badan manusia […]

error: Content is protected !!