Monthly Archives: June 2017

Kak Zura pun baru je try Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask nih. Memang best sangat-sangat, berbeza dengan face mask yang biasa Kak Zura guna sebelum ini. Apa yang Kak Zura boleh katakan ini lah rawatan kecantikan yang tidak seperti yang lain. Faedah Alpha Lipid Face Mask Face Mask ini diilhamkan oleh New […]

Kolostrum Alpha Lipid™ Lifeline™ adalah berbeza dengan kolostrum-kolostrum yang lain kerana ia adalah yang terbaik di dunia (Gred 10), mempunyai kadar IgG 41% (Immunoglobulin) berbanding kolostrum yang lain, kandungan probiotik, kandungan Complex Lipid, dan mempunyai semua vitamin serta mineral yang diperlukan oleh tubuh. ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk Kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat […]

Kolostrum Alpha Lipid Lifeline Kolostrum adalah sumber tambahan semulajadi faktor-faktor pertumbuhan sebenar hormon. Dihasilkan secara semula jadi dalam badan kita semasa hormon-hormon mengawal otot, saraf dan pertumbuhan sel tulang rawan, pertumbuhan semula dan pembaikan. Ia boleh didapati pada bayi hanya dalam beberapa hari pertama selepas kelahiran untuk memastikan bahawa setiap bayi mendapat peluang untuk menjadi […]

Pernah dengar tentang TELOMERE? Kak Zura sendiri pun, ni pertama kali dengar pasal Telomere. Memang tak tahu apa sebenarnya telomere, yang Kak Zura faham ianya macam ekor DNA gitu. Benda saintifik gini bukannya Kak Zura faham.. hehehe.. tapi bila dah terjebak dalam dengan produk Alpha Lipid™ AGE Defiant Telomere Serum terpaksa lah belajar juga pasal […]

error: Content is protected !!