Tag Archives: alsd2

Salam sejahtera buat pembaca blog Kak Zura ni.. Apa khabar? Bagaimana diet anda dalam bulan puasa ni? Ada perubahan? Ke masih belum turun-turun lagi berat? Baiklah, baca artikel Kak Zura seterusnya ya.. Nak kurus kan?? 🙂   Kesan Minum Produk Boleh Kurus Cepat Seawal 7 Hari. Berminat Ke? Ramai orang tidak tahu perkara ini! Makanan […]

Ramai orang bertanya kepada Kak Zura “Apa yang hebat sangat Alpha Lipid SD II ni sampai semua penggunanya dapat turunkan berat badan? Betul ke?”. Apa rahsia formula alpha lipid sd2? Untuk mejawab betul atau pun tidak, terus terang Kak Zura boleh cakap, Kak Zura sendiri tak cukup tangan nak membuktikan nya.. Sebab? Kesemua pengguna Alpha […]

Siapa nak kurus?? Hands up! Hahahaa… Siapa tak nak kurus kan? Lagi-lagi dah nak sambut tahun baru. Konon-konon azam nak turun berat badan. Ada yang nak tunang la.. nak khawin la.. nak pikat cik abang la.. Tapi kalau nak sahaja tanpa ada goals atau matlamat tak boleh jugak. Macam Kak Zura, nak dapatkan berat ideal […]

Nak turun berat badan dengan produk yang selamat tanpa perlu berlapar? Harini Kak Zura kongsikan kepada anda contoh cadangan menu hidangan ketika anda menjalani program diet ALSD2. Anda perlu lebih bijak untuk memperbagaikan menu makanan anda (asalkan tidak mengambil lebih 35gm karbohidrat dalam sehari) supaya kita ada lebih banyak pilihan makanan dan tidak cepat jemu memakan […]

Nak Kuruskan Badan? Harini Kak Zura ada sedikit tips nak kongsikan kerana rata-rata ramai yang nak turun berat badan, tapi tak tahu bagaimana nak pilih cara yang betul. Secara umumnya, terdapat pelbagai kaedah dan cara untuk anda kuruskan badan. Ada beberapa kriteria penting yang perlu anda amati sebelum anda memutuskan cara atau produk kuruskan badan […]

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Ramai yang susah nak berjaya turun berat badan jika tidak lakukan betul-betul. Nak kena disiplin dan istiqamah baru boleh nampak kesan dia, setuju dengan Kak Zura? Apa yang berbeza berdiet dengan program turun berat badan yang Kak Zura syiorkan adalah menggunakan ketostik (ketostix) untuk dapat bukti yang berlakunya proses ketosis dalam badan. Apa Itu Ketostik […]

Ramai yang pm/wasap Kak Zura bagaimana nak turunkan berat badan. Ada yang nak turun 10kg 2 minggu, boleh ke? Baiklah, harini Kak Zura nak share cara yang paling mudah untuk berdiet dengan Alpha Lipid Slim Diet 2. Teruskan membaca ya..   2 Minggu Yang Pertama Semasa Memulakan SD2 (Induction Programme): Tidak Boleh Makan: 1.) Elakkan […]

Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. ALSD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. […]

error: Content is protected !!