Category Archives: Alpha Lipid Slim

Salam sejahtera buat pembaca blog Kak Zura ni.. Apa khabar? Bagaimana diet anda dalam bulan puasa ni? Ada perubahan? Ke masih belum turun-turun lagi berat? Baiklah, baca artikel Kak Zura seterusnya ya.. Nak kurus kan?? šŸ™‚   Kesan Minum Produk Boleh Kurus Cepat Seawal 7 Hari. Berminat Ke? Ramai orang tidak tahu perkara ini! Makanan […]

Pantang LarangĀ Semasa Berdiet. Adakah anda bersedia untuk melakukan diet Alpha LIpid SD II? Kenapa berat masih tidak turun walaupun anda berdiet? Kak Zura harap pastikan anda mengikuti saranan dan pantang larang yang telah ditetapkan bagi mengoptimumkan proses penurunan berat badan anda. Good luck!! peraturan-peraturan di bawah ini untuk memastikan program diet anda ini berjaya.   […]

Lagi satu isu yang selalu customer Kak Zura yang sedang berdiet dengan alsd2 tanya. “Kak Zura, boleh ke minum Alpha Lipid SD2 semasa period atau haid?Ā  Kenapa berat badan saya tak turun?” Baiklah.. Meh Kak Zura cerita..   Boleh Ke Minum Alpha Lipid SD2 Semasa Period? JAWAPAN: BOLEH MINUM ALPHA LIPID SD2 SEMASA PERIOD ATAU […]

Bolehkah semua orang kehilangan berat badan dengan diet ini? saya sudah cuba pelbagai cara tetapi tidak berhasil. Ya! Semua orang akan kehilangan berat badan dengan Slim Diet II. Perbezaannya Cuma berapa banyak dan kecepatannya. Tiada siapa, melalui satu tempoh masa , boleh mengekalkan berat badan mereka dengan rancangan penurunan berat badan dengan cepat hanya 800 […]

Cara Pantas Diet Dengan Air Kelapa Untuk Kurangkan Berat Badan – Seperti yang mungkin sudah banyak diketahui oleh para sahabat Maklumat Kesihatan bahawa para doktor dan pakar pemakanan tidak menyarankan penggunaan buah kelapa dalam makanan kita. Selain menjadi tidak berkesan untuk menurunkan berat badan, ia juga mencetuskan kemungkinan penyakit jantung dan diabetes. Walau bagaimanapun, ini […]

Kerana terdapatĀ  buahan-buahan yang mempunyai kompasisi khabohidrat yang tinggi.. Cuba refer di buku panduan Alpha Lipid SD2 ada menyenaraikan bilangan kabohidrat mengikut buah. Tujuan mengurangkan pengambilan khabohidrat bukan untuk bermusuh dengan khabohidrat itu sendiri. Tetapi, adalah untuk melengkapi program diet yang kita ambil bersama Alpha Lipid SD2, iaitu kita kenali sebagai; DIET PROTINĀ ( PENGURANGAN KHABOHODRAT […]

Kak Zura memang ada masalah susah nak buang air besar. Mungkin juga kerana Kak Zura kurang makan fiber. Masalah sembelit ni juga salah satu punca susah nak turun berat badan. Banyak tosik berkumpul dalam perut tuh..   Adakah Anda Mendapat Sembelit Ketika Menjalankan Program Penurunan Berat Badan Diet SD2 Tanda-tanda : Sembelit atau masaalah membuang […]

Ramai orang bertanya kepada Kak Zura “Apa yang hebat sangat Alpha Lipid SD II ni sampai semua penggunanya dapat turunkan berat badan? Betul ke?”. Apa rahsia formula alpha lipid sd2? Untuk mejawab betul atau pun tidak, terus terang Kak Zura boleh cakap, Kak Zura sendiri tak cukup tangan nak membuktikan nya.. Sebab? Kesemua pengguna Alpha […]

Siapa nak kurus?? Hands up! Hahahaa… Siapa tak nak kurus kan? Lagi-lagi dah nak sambut tahun baru. Konon-konon azam nak turun berat badan. Ada yang nak tunang la.. nak khawin la.. nak pikat cik abang la.. Tapi kalau nak sahaja tanpa ada goals atau matlamat tak boleh jugak. Macam Kak Zura, nak dapatkan berat ideal […]

“Meal Replacement Program” bermaksud menggantikan salah satu daripada aktiviti makan kita sehari. Kita boleh pilih untuk gantikan makanan kita dengan minum segelas Shape Up di waktu sarapan pagi atau makan tengah hari atau malam. Hebatnya Alpha Lipid Shape up ini adalah kerana adanya 4 agen pembakar lemak yang selamat untuk bantu turunkan berat badan dengan […]

error: Content is protected !!