Apa Itu Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream?

Alpha Lipid Bee Venom Produk Kecantikkan Dari New Zealand. Bee Venom telah menjadi satu fenomena di Malaysia kini. Produk yang didatangkan terus dari New Zealand kini telah mendapat sambutan hangat dipasarkan di Malaysia. Ramai yang tercari-cari poduk ini kerana produk ini memang terbukti berkesan, halal dan selamat dipakai.

 

Jika anda mempunyai masalah kulit kusam, berjerawat, berjeragat, kulit kusam, ada garis-garis halus dan sebagainya, Kak Zura memang suggestkan anda mencuba ALPHA LIPID BEE VENOM ini kerana ianya sangat berkesan. Kak Zura salah seorang yang telah menggunakan produk ini sehingga sekarang dan ianya memberi kesan yang amat positif pada kulit wajah saya.

 

Kandungan Alpha Lipid Bee Venom

Alpha Lipid Bee Venom intensive Anti-Aging Moisturising Cream mewah dengan racun lebah tulen dari New Zealand, energises dan menapis tekstur kulit, menjadikan kulit lebih tegang dan lembut, untuk penampilan wajah yang licin, lembut, muda dan berseri.

Untuk pengetahuan anda, lebah New Zealand memang terkenal di seluruh dunia. Bisa lebah (Bee Venom) dari New Zealand memberi tenaga dan menapis sturuktur kulit, menjadikan kulit lepbih tegang dan anjal.

Bukan itu sahaja, Alpha Lipid Bee Venom merupakan satu-satunya produk penjagaan kulit yang menggunakan ALPHA LIPID COLOSTRUM yang mana ia menyediakan TGF (Faktor Pertumbuhan Transforming) A dan B iaitu menggalakkan percambahan sel, memperbaiki tisu, penyelenggaraan dan penyembuhan kulit.

 

Mempunyai bahan organik aktif seperti :

Venom eksklusif Ratu Lebah – membantu menghasilkan  natural collagen dan elastin yang membuatkan kulit lembut dan gebu. Mencerahkan kulit dan menggurangkan kedut-kedut diwajah.

Manuka Honey (Madu Manuka) – Anti-bacterial, mengurangkan jeragat dan mengecutkan jerawat. Ia juga membantu menggurangkan bekas-bekas jerawat.

Macadamia Seed (Biji Macadamia) – Anti Aging, menjadikan kulit gebu dan berseri-seri.

Evening Primerose – Menyegarkan kulit dan melembabkan kulit wajah.

Jojoba Oil (Minyak Jojoba) – Acne Treatment, mengecilkan pori-pori yang terbuka.

Almond (Badam) – Anti Oxidant, memperbaiki dan melindungi kulit dari sinaran UV, menghalang dari jeragat.

Shea Butter – Mempunyai keupayaan sebagai penyembuh kulit semulajadi untuk ruam, noda, bintik gelap dan parut. Sangat membantu melembutkan kulit kering dan menjadikan kulit lebih licin dan kekal terhidrasi

 

*Tiada bahan kimia terlarang yang terdapat dalam Alpha Lipid Bee Venom.

Jika berminat untuk dapatkan 1 set produk skincare berasaskan formula Alpha Lipid bolehlah hubungi Kak Zura (012-2777396)

error: Content is protected !!