Tag Archives: turun berat

Siapa nak kurus?? Hands up! Hahahaa… Siapa tak nak kurus kan? Lagi-lagi dah nak sambut tahun baru. Konon-konon azam nak turun berat badan. Ada yang nak tunang la.. nak khawin la.. nak pikat cik abang la.. Tapi kalau nak sahaja tanpa ada goals atau matlamat tak boleh jugak. Macam Kak Zura, nak dapatkan berat ideal […]

“Meal Replacement Program” bermaksud menggantikan salah satu daripada aktiviti makan kita sehari. Kita boleh pilih untuk gantikan makanan kita dengan minum segelas Shape Up di waktu sarapan pagi atau makan tengah hari atau malam. Hebatnya Alpha Lipid Shape up ini adalah kerana adanya 4 agen pembakar lemak yang selamat untuk bantu turunkan berat badan dengan […]

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

Apa yang anda perlu tahu ialah Alpha Lipid SDII merupakan satu campuran diet yang berkualiti tinggi serta komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Suplemen minuman SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak […]

error: Content is protected !!