Tag Archives: alpha lipid sdii

Siapa nak kurus?? Hands up! Hahahaa… Siapa tak nak kurus kan? Lagi-lagi dah nak sambut tahun baru. Konon-konon azam nak turun berat badan. Ada yang nak tunang la.. nak khawin la.. nak pikat cik abang la.. Tapi kalau nak sahaja tanpa ada goals atau matlamat tak boleh jugak. Macam Kak Zura, nak dapatkan berat ideal […]

Nak turun berat badan dengan produk yang selamat tanpa perlu berlapar? Harini Kak Zura kongsikan kepada anda contoh cadangan menu hidangan ketika anda menjalani program diet ALSD2. Anda perlu lebih bijak untuk memperbagaikan menu makanan anda (asalkan tidak mengambil lebih 35gm karbohidrat dalam sehari) supaya kita ada lebih banyak pilihan makanan dan tidak cepat jemu memakan […]

Nak Kuruskan Badan? Harini Kak Zura ada sedikit tips nak kongsikan kerana rata-rata ramai yang nak turun berat badan, tapi tak tahu bagaimana nak pilih cara yang betul. Secara umumnya, terdapat pelbagai kaedah dan cara untuk anda kuruskan badan. Ada beberapa kriteria penting yang perlu anda amati sebelum anda memutuskan cara atau produk kuruskan badan […]

error: Content is protected !!