Category Archives: Alpha Lipid Beauty

Alpha Lipid Bee Venom Produk Kecantikkan Dari New Zealand. Bee Venom telah menjadi satu fenomena di Malaysia kini. Produk yang didatangkan terus dari New Zealand kini telah mendapat sambutan hangat dipasarkan di Malaysia. Ramai yang tercari-cari poduk ini kerana produk ini memang terbukti berkesan, halal dan selamat dipakai.   Jika anda mempunyai masalah kulit kusam, […]

Kak Zura pun baru je try Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask nih. Memang best sangat-sangat, berbeza dengan face mask yang biasa Kak Zura guna sebelum ini. Apa yang Kak Zura boleh katakan ini lah rawatan kecantikan yang tidak seperti yang lain. Faedah Alpha Lipid Face Mask Face Mask ini diilhamkan oleh New […]

Pernah dengar tentang TELOMERE? Kak Zura sendiri pun, ni pertama kali dengar pasal Telomere. Memang tak tahu apa sebenarnya telomere, yang Kak Zura faham ianya macam ekor DNA gitu. Benda saintifik gini bukannya Kak Zura faham.. hehehe.. tapi bila dah terjebak dalam dengan produk Alpha Lipid™ AGE Defiant Telomere Serum terpaksa lah belajar juga pasal […]

Produk terbaru Alpha Lipid A.G.E Defiant Telomere Serum dari New Image ini baru sahaja dilancarkan pada 13hb Mei 2017 baru-baru ini. Inilah produk yang terbaik dengan bahan-bahan daripada alam semula jadi supaya memberi banyak manafaat kepada generasi akan datang dalam bidang sains penjagaan kulit. Alpha Lipid Telomere Serum ini bakal memberi banyak faedah kepada mereka […]

Nak cantik? Nak nampak muda? Tipu kalau tak nak cantik dan muda, terutama sekali wanita. Mereka sanggup lakukan apa sahaja tak kira ianya bahaya atau pun tak, janji puas hati. Tapi Kak Zura tak nak sampai memudaratkan. Sebenarnya ada cara mudah untuk kita nampak cantik dan muda.. Nak tahu?   Faedah-faedah Alpha Lipid Bee Venom: […]

error: Content is protected !!