Rahsia Formula Alpha Lipid SD II

Ramai orang bertanya kepada Kak Zura “Apa yang hebat sangat Alpha Lipid SD II ni sampai semua penggunanya dapat turunkan berat badan? Betul ke?”. Apa rahsia formula alpha lipid sd2?

Untuk mejawab betul atau pun tidak, terus terang Kak Zura boleh cakap, Kak Zura sendiri tak cukup tangan nak membuktikan nya.. Sebab? Kesemua pengguna Alpha Lipid SD II dapat menurunkan berat badan mereka walaupun sekadar 1kg seminggu. Setiap minggu, Kak Zura akan dapat banyak update “khabar baik” daripada pengguna baru mahupun pengguna sedia ada. Tak pernah lagi dalam sejarah Kak Zura dengar komen negative (Kecuali pengguna tersebut tak ikut cara progarm dengan betul).

Rahsia Formula Alpha Lipid Slim Diet 2

Alpha Lipid SD II mempunyai kesemua elemen yang kita perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan badan dengan begitu efektif tanpa perlu BERLAPAR. Apakah elemen tersebut?

1) Mempunyai Estrak Green Tea

– Membantu meningkatkan metabolisma

– Meningkatkan penggunaan tenaga

– Merangsang badan membakar lemak

– Bahan Antioksida yang kuat

– Pemeliharaan jantung

– Antibacterial & Antiviral

 

2) Formula Protin Soya Berkualiti Tinggi

– Memperbaiki jisim otot

– Meningkatkan metabolisma

 

3) Mengandungi Alpha Lipid

– Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik.

 

Setiap kandugan didalam Alpha Lipid SD 2 memainkan peranan penting bagi memastikan badan kita mem optimumkan tenaga yang digunakan untuk melakukan pembakaran lemak. Disamping pembakaran, penyerapan nutrisi yang diperlukan oleh badan juga sangat penting. Ianya memastikan kitaran sistem tubuh kita berjalan lancar.

 

 

ANDA WAJIB CUBA ALPHA LIPID SD II SEKARANG DAN LIHAT PERUBAHANNYA SENDIRI!

Kak Zura alu-alukan anda untuk sebarang pertanyaan lanjut:  012-2777396 / 019-3197976

error: Content is protected !!