Cara Minum Alpha Lipid Slim Diet 2

Apa yang anda perlu tahu ialah Alpha Lipid SDII merupakan satu campuran diet yang berkualiti tinggi serta komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.

Suplemen minuman SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

Oleh itu untuk memastikan anda benar-benar mendapat kesan optimum pengambilan Alpha Lipid SDII perlu mengikut sukatan serta cadangan yang telah disediakan. Berikut merupakan cara pengambilan Slim Diet II yang paling asas dan perlu diamalkan oleh anda, agar diet anda berasaskan Alpha Lipid SDII memberi kesan yang diinginkan oleh anda.

ALPHA LIPID SDII – CARA PENGAMBILAN SLIM DIET SD2

Dos 15 g (2 scoop) 4 kali sehari untuk sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan ‘supper’. Campurkan dengan 250ml air – goncang hingga sebati. Serbuk FibreMax boleh dicampur dengan Minuman Slim Diet II. Berikut merupakan gambarajah cara bancuhan Alpha Lipid SDII.

Alpha Lipid SDII terkenal dengan “Diet Tanpa Berlapar” oleh itu anda digalakkan untuk mengamalkan pemakanan sihat. Di mana menu diet anda perlu mengambil makanan yang mempunyai kandungan protein tinggi iaitu ayam, ikan, daging, telur, makan laut dan sayuran.

Selain itu pengguna Alpha Lipid SDII juga dinasihatkan agar meminum 2-3 liter air putih (mineral, air masak suam dan sebagainya) untuk memastikan dan membantu lemak yang telah pun di bakar semasa anda mengamalkan diet Alpha Lipid SDII keluar melalui air kencing atau peluh anda. Ingin tahu apa khasiat minum air dengan banyak, sila habiskan artikel ini – minuman yang perlu diamalkan semasa menjalani program diet SDII.

DAPATKAN ALPHA LIPID SD2 SEKARANG

Sebenarnya untuk kekal cantik, ramping, sihat dan kurus bukan sahaja masalah kaum wanita. Ianya tidak mengira jantina dan juga sesuai untuk kaum lelaki. Sekiranya anda masih tercari-cari program dan produk perlangsingan badan yang sesuai untuk anda, maka pihak kami syorkan anda mencuba Alpha Lipid SDII.

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Alpha Lipid SD2, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami yang juga merupakan agen berdaftar bagi produk tersebut, anda boleh menghubungi kami melalui:

Call / Whatsapp ke 012 277 396 atau 019 3197976

error: Content is protected !!