Tag Archives: kelebihan alsd2

Bagaimana Nak Kuruskan Badan Dengan Minum ALSD2? Disini adalah ringkasan senarai makanan yang dicadangkan & yang perlu dielakkan untuk 2 minggu pertama. Kalau nak optimumkan penurunan yang lebih maksimum, ikut je ok.. Kalau kita sendiri tak jaga badan kita siapa lagi kan.. Dengan tambahan formula Alpha Lipid SD 2 akan menggandakan lagi pembakaran lemak! Dengan […]

8 Cara Mudah Kuruskan Badan Dengan Cepat Apakah anda masih kekal gemuk walaupun anda dah cuba pelbagai cara untuk kuruskan badan? Biar Kak Zura kongsikan kepada anda satu rahsia: Jangan harap anda nak kurus kalau anda tak tahu 8 cara asas untuk kuruskan badan anda. Malah, jika anda betul-betul amalkannya, anda akan kurus dengan sangat cepat! Bagaimana? Teruskan bacaan anda… […]

Ramai yang bertanya pada Kak Zura.. Kalau saya diet tak makan karbohidrat pun boleh turun jugak. Ada juga yang baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan. Sebenarnya, apa beza antara berdiet sendiri tanpa makam karbohodrat dengan berdiet alpha lipid sdii juga kurangkan karbohidrat? Mai sini Kak Zura nak […]

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu..   Kesan […]

Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. ALSD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. […]

error: Content is protected !!