Tag Archives: alpha lipid

Salam sejahtera buat pembaca blog Kak Zura ni.. Apa khabar? Bagaimana diet anda dalam bulan puasa ni? Ada perubahan? Ke masih belum turun-turun lagi berat? Baiklah, baca artikel Kak Zura seterusnya ya.. Nak kurus kan?? 🙂   Kesan Minum Produk Boleh Kurus Cepat Seawal 7 Hari. Berminat Ke? Ramai orang tidak tahu perkara ini! Makanan […]

Apa Itu Alpha Lipid Lifeline? Apa itu Alpha Lipid Lifeline? Ramai yang bertanya kepada Kak Zura, apa itu alpha lipid lifeline? Apa kebaikan dia? Ramai yang masih google dan cari produk hebat ini walaupuan dah lama 30 tahun di pasaran. Baca info di bawah apa Alpha Lipid Lifeline sebenarnya.. ✔ Alpha Lipid Lifeline diimport terus dari […]

New Image telah mencipta ALPHA LIPID – formula eksklusif lipid berpaten yang meningkatkan keterlarutan kolostrum (colostrum). Lebih terlarut, lebih efektif tindakannya. ALPHA LIPID dihasilkan daripada produk tenusu yang diekstrak daripada lipid susu ( sejenis lemak susu ), kedua-duanya adalah semulajadi kepada kolostrum, justeru itu tidak merosakkan kandungan aktif yang sensitif Fosfolipid dan sphingomyelin membantu menghuraikan […]

Testimoni Ibu Hamil & Berpantang Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna Kisah 1 : Saya amalkan susu alpha lipid dari sebelum hamil, semasa hamil, sampailah sehingga dalam pantang. Masa hamil saya memang tak minum susu lain selain susu alpha lipid sebabnya semua khasiat yang […]

Kak Zura dan keluarga telah lama mengamalkan minum Alpha Lipid Lifeline setiap hari sebagai sarapan pagi. Hampir 11 tahun kami tak pernah jemu-jemu.. Dah menjadi rutin harian wajib minum segelas sehari sebelum makan apa-apa.. Ramai yang tak tahu cara minum susu kolostrum ini dengan betul, jadi ada yang tak mendapat manafaat terbaik. Jadi baca cara-cara […]

Semalam birthday Kak Zura.. ramai yang wish kat fb.. seronok bila ramai sahabat-sahabat di alam maya juga sekeliling. Ada juga yang bagi hadiah bunga semalam hantar kat rumah. Cantikkan?? Baiklah harini Kak Zura nak share lagi satu cerita yang best.. bacaya.. TAK PERNAH LAGI JUMPA 2 KOMBINASI PRODUK BOLEH SLIM MACAM NI! MENJADI SANGAT-SANGAT.. Kak […]

Anda Ada Masalah Selulit? MASALAH selulit sering membelenggu 85% kebanyakan wanita sama ada yang bertubuh langsing mahupun yang berisi. Selulit juga kerap menjadi halangan kepada wanita untuk bergaya dengan dress atau pakaian kegemaran kerana malu dengan permukaan kulit yang hodoh. Selulit yang terdapat di bawah lengan, pinggul, paha dan perut sukar dihapuskan berbanding lemak. Bahkan, […]

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu..   Kesan […]

Soalan Berkenaan Alpha Lipid Lifeline Bolehkah kanak-kanak mengambil colostrum? Sudah tentu. Colostrum boleh membantu tumbesaran kanak-kanak dari pelbagai sudut, daripada pemerhatian yang bagus, can help growing children in many ways, from better concentration, faedah ingatan kanak-kanak bertambah mempunyai satu kecenderungan lebih tinggi untuk menangkap selesema dan penyakit daripada kawan sekolah lain dan colostrum akan banyak […]

Apa Itu Selulit? Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki. Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci […]

error: Content is protected !!