Kenapa Perlu Minum ALPHA LIPID SD2 Selama Sebulan?

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN

Alpha Lipid SD2 (Alpha Lipid SDII) memberi kesan 2-5 kg seminggu. Provided jika betul-betul ikut menu diet dan cara yang betul. Pastikan guna ketostik untuk cek ada pembakaran lemak anda semasa berdiet. Jom baca apa perubahan semasa berdiet dengan Alpha Lipid SD2 dari seminggu ke seminggu..

 

Kesan Perubahan Berdiet Alpha Lipid SD2 Untuk 4 Minggu

1. Minggu Pertama – Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun kg kan. Ada yang gemuk air, ada yang betul-betul gemuk lemak dan ada pulak gemuk kedua-duanya sekali. So, pada minggu pertama ini, lebihan air dan toxin akan dibuang. Sebab tu lah kalau orang yang gemuk air, bila menggunakan Alpha Lipid™ SDII™ kita akan lihat terlalu cepat kg nya turun, ada yang sampai 15kg seminggu! Air yang banyak dalam badan ada lah tidak baik, kerana ia juga boleh menyebabkan jangkitan kuman dan sesak nafas.

2. Minggu kedua – Pada minggu kedua Alpha Lipid SD2 mula memecahkan lemak tepu tanpa mengganggu otot-otot. Bukan lah satu perkara yg mudah nak pecahkan lemak yang dah berkurun berkumpul dalam badan kita ni. Ia akan mengambil masa berminggu-minggu. Tapi dengan adanya Alpha Lipid™ SDII™, proses itu akan dapat dipercepatkan lagi. InsyaAllah.

3. Minggu ketiga – Pada minggu ketiga lemak tepu dan lebihan air itu akan dibuang secara berperingkat-peringkat. Ini adalah supaya badan kita tidak menghadapi satu kejutan. Bayangkan bila dah lama gemuk tiba-tiba nak jadi kurus (macam orang pindah rumah lah, bukan senang nak angkat semua barang keluar rumah, mesti mengambil masa kan?). Dan pada masa inilah Alpha Lipid™ SDII™ memainkan peranan penting bila segala vitamin-vitamin diganti balik kepada apa yang hilang dari badan kita.

4. Minggu keempat – Pada minggu keempat ini lah kita biasa melihat perubahan ketara kepada pengguna Alpha Lipid™ SDII™. Badan lansing, kulit cerah, berseri dan cantik. Mana taknya kebanyakan toxin dan lebihan air telah dibuang. Lemak-lemak pula telah diganti dengan otot pejal, supaya lemak tepu tidak senang untuk bertapak di situ lagi lain kali.

 

Oleh sebab itulah kebanyakan pengguna Alpha Lipid™ SDII™ yang telah menggunakannya paling kurang sebulan (iaitu pakej lengkap) akan susah untuk menjadi gemuk semula. Otot-otot mereka telah menjadi kejap, lain perkataan biasa orang kata dah fit!!

Cubalah. PM dan SMS Kak Zura www.wasap.my/60122777396 untuk tempahan dan jika nak jadi wakil pengedar..

Pengedar seluruh Malaysia diperlukan!

 

TIPS AND TRICKS DIET GROUP CHINESE

Semalam masa Kak Zura kat office New Image buat order. Sempat dengar Nea interview leader chinese yang anak 3-4 orang boleh TURUN 5-10KG sebulan. Body slim sekerempeng macam anak dara. Bukan seorang, tapi 10 orang dalam group mereka betul-betul slim.

 

alpha lipid sd2

 

Cara Minum Produk AL Shape Up Dan ALSD2 Untuk Turun Berat Badan

BREAKFAST: 2 scoop ALPHA LIPID SHAPEUP + 300-350 ml air sejuk or can mix dengan low fat milk. JANGAN TERUS MINUM. Biar 2 minit dulu kasi kembang. Then baru minum.
(Rasa lagi kenyang lama)
– tak makan dah kenyang sampai lunch

LUNCH: 2 scoop ALSD2 + 250ml air sejuk. Makan macam biasa. (Eat lunch AVOID CARBOHYDRATE AND SUGAR) – TAK AMBIK KARBO DAN GULA LANSUNG

TEA: 2 scoop ALSD2 + 250ml air sejuk. Makan macam biasa. (Eat light meal AVOID CARBOHYDRATE AND SUGAR) – TAK AMBIK KARBO DAN GULA LANSUNG

DINNER: 2 scoop ALSD2 + 250ml air sejuk. Makan macam biasa. (Eat dinner AVOID CARBOHYDRATE AND SUGAR) – TAK AMBIK KARBO DAN GULA LANSUNG

* MALAM (DINNER) kalau tak nak makan boleh ganti Alpha LIpid Shake Up (shapeup)

 

KENAPA MEREKA AMBIL ALSD2?

Dia orang cakap penting untuk tidak bagi kulit geleber bila dah turun berat badan. Memang jeles tengok bentuk badan mereka yang slim melimmm tu… Jika ada soalan berkaitan diet boleh hubungi Kak Zura (012-2777396).. Nak start kurus sekarang pun boleh, nanti Kak Zura bantu..

error: Content is protected !!