Kenapa Perlu Minum ALPHA LIPID SD2 Selama Sebulan?

PROSES PELANSINGAN Alpha Lipid SD2 DALAM SEBULAN

Alpha Lipid™ SDII™ (Alpha Lipid SD2) memberi kesan 2-5 kg seminggu.

1. Minggu Pertama – Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun kg kan. Ada yang gemuk air, ada yang betul-betul gemuk lemak dan ada pulak gemuk kedua-duanya sekali. So, pada minggu pertama ini, lebihan air dan toxin akan dibuang. Sebab tu lah kalau orang yang gemuk air, bila menggunakan Alpha Lipid™ SDII™ kita akan lihat terlalu cepat kg nya turun, ada yang sampai 15kg seminggu! Air yang banyak dalam badan ada lah tidak baik, kerana ia juga boleh menyebabkan jangkitan kuman dan sesak nafas.

2. Minggu kedua – Pada minggu kedua Alpha Lipid™ SDII™ mula memecahkan lemak tepu tanpa mengganggu otot-otot. Bukan lah satu perkara yg mudah nak pecahkan lemak yang dah berkurun berkumpul dalam badan kita ni. Ia akan mengambil masa berminggu-minggu. Tapi dengan adanya Alpha Lipid™ SDII™, proses itu akan dapat dipercepatkan lagi. InsyaAllah.

3. Minggu ketiga – Pada minggu ketiga lemak tepu dan lebihan air itu akan dibuang secara berperingkat-peringkat. Ini adalah supaya badan kita tidak menghadapi satu kejutan. Bayangkan bila dah lama gemuk tiba-tiba nak jadi kurus (macam orang pindah rumah lah, bukan senang nak angkat semua barang keluar rumah, mesti mengambil masa kan?). Dan pada masa inilah Alpha Lipid™ SDII™ memainkan peranan penting bila segala vitamin-vitamin diganti balik kepada apa yang hilang dari badan kita.

4. Minggu keempat – Pada minggu keempat ini lah kita biasa melihat perubahan ketara kepada pengguna Alpha Lipid™ SDII™. Badan lansing, kulit cerah, berseri dan cantik. Mana taknya kebanyakan toxin dan lebihan air telah dibuang. Lemak-lemak pula telah diganti dengan otot pejal, supaya lemak tepu tidak senang untuk bertapak di situ lagi lain kali.

Oleh sebab itulah kebanyakan pengguna Alpha Lipid™ SDII™ yang telah menggunakannya paling kurang sebulan (iaitu pakej lengkap) akan susah untuk menjadi gemuk semula. Otot-otot mereka telah menjadi kejap, lain perkataan biasa orang kata dah fit!!

Cubalah. PM dan SMS Kak Zura www.wasap.my/60122777396 untuk tempahan dan jika nak jadi wakil pengedar..

Pengedar seluruh Malaysia diperlukan!

 

TIPS AND TRICKS DIET GROUP CHINESE

Semalam masa Kak Zura kat office New Image buat order. Sempat dengar Nea interview leader chinese yang anak 3-4 orang boleh TURUN 5-10KG sebulan. Body slim sekerempeng macam anak dara. Bukan seorang, tapi 10 orang dalam group mereka betul-betul slim.

 

alpha lipid sd2

Cara Minum Produk AL Shape Up Dan ALSD2 Untuk Turun Berat Badan

BREAKFAST : 2 scoop ALPHA LIPID SHAPEUP + 300 ml air sejuk. JANGAN TERUS MINUM. Biar 2 minit dulu kasi kembang. Then baru minum.
(Lagi kenyang lama)
– tak makan dah kenyang

LUNCH: 2 scoop ALSD2 + 200ml air sejuk. Makan macam biasa. TAK AMBIK KARBO LANSUNG

DINNER: 2 scoop ALSD2 + 200ml air sejuk. Makan macam biasa. TAK AMBIK KARBO LANSUNG

 

KENAPA MEREKA AMBIL ALSD2?

Dia orang cakap penting untuk tidak bagi kulit geleber bila dah turun berat badan. Memang jeles tengok bentuk badan mereka yang slim melimmm tu… Jika ada soalan berkaitan diet boleh hubungi Kak Zura (012-2777396).. Nak start kurus sekarang pun boleh, nanti Kak Zura bantu..

error: Content is protected !!