Alpha Lipid SD II (Slim Diet 2)

Alpha Lipid SD II

Pendedahan rahsia eksklusif diet Kak Zura di sini!
Pelik tak anda apabila saya katakan “Berdiet Tanpa Berlapar“. Benarkah wujud program diet tapi tak perlu berlapar?
Ya, jangan risau! Kak Zura akan terangkan kepada anda dengan lengkap tentang rahsia Kak Zura dan ribuan orang lain kurus dengan cepat dan mudah melalui diet tanpa berlapar ini.Teruskan bacaan anda untuk mengetahui pendedahan eksklusif ni…
 

Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSDII) adalah produk diet pengurusan badan yang paling mudah, selamat dan berkesan. Dengan formulasi terbaru, ia terdiri daripada bahan semulajadi berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serta diperkayakan dengan kandungan green tea + fiber + high protein + 9 jenis essential asid amino + 11 vitamins + 12 minerals.

Alpha Lipid SD2 ini telah terbukti mampu menurunkan berat badan anda secara intensif, dengan usaha yang paling minimum! Malah, anda akan dapat lihat kesannya seawal minggu pertama lagi! Berat badan anda pasti akan turun sekurang-kurangnya 2-5KG dalam seminggu. Menarik bukan?

Malahan, anda tidak boleh berlapar sepanjang diet SD2 anda berjalan. Pendek kata, anda mesti makan!
Ini kerana ia bukanlah “meal replacement/ hidangan gantian” di mana anda perlu berlapar ketika berdiet, malahan anda diwajibkan makan protein lebih seperti ayam, daging, ikan, telur, seafood dan sayur. Dalam masa yang sama, anda mesti kurangkan/ elakkan pengambilan karbohidrat (seperti beras, makanan berkanji, gandum) jika anda inginkan kesan yang optima. Anda juga perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak- lemak anda yang telah dibakar akan dikeluarkan melalui air kencing dan perpeluhan.

Paling penting, cara diet Alpha Lipid SD2 telah dijamin selamat kerana penurunan berat badan anda berlaku secara semulajadi. Formula Lipid dan ekstrak daun teh hijau berfungsi meningkatkan tahap metabolisma badan anda. Ia secara langsung merangsang peningkatan kadar pembakaran lemak dalam tubuh anda, jadi penguraian lemak tersebut (yang dipanggil ketosis) masih berlaku secara semulajadi. Di samping itu, kandungan protein dalam formula ALSD2 ini pula akan mengekalkan jisim otot  serta menegangkan kulit anda agar tiada gelebehan pada badan selepas anda berjaya mencapai berat badan ideal.

Berdasarkan pengalaman sendiri dan testimoni pengguna produk ALSD2, anda mampu menurunkan berat badan dengan pantas sehingga 5kg dalam masa hanya SEMINGGU!Jangan terkejut kerana ada yang telah berjaya menurunkan berat badan hampir 20kg dalam masa 5 minggu sahaja! Ya, mereka ini hanya minum produk Alpha Lipid SD II dengan cara yang betul, dan yang bestnya, mereka tidak pernah berlapar sepanjang diet!

Anda nak kurus cepat bukan? Klik sini untuk order Alpha Lipid SD2 sekarang! Sila rujuk artikel berikut untuk mengetahui lebih lanjut tentang 8 cara kuruskan badan dengan cepat yang perlu digabungkan dengan diet Alpha Lipid Slim Diet 2 ini.

ANDA WAJIB CUBA ALPHA LIPID SD II SEKARANG DAN LIHAT PERUBAHANNYA SENDIRI!

Kak Zura alu-alukan anda untuk sebarang pertanyaan lanjut:
Call Kak Zura 012-2777396
error: Content is protected !!