Testimoni Fibroid Amalkan Alpha Lipid Lifeline – Ketumbuhan Rahim Atau Fibroid

Testimoni Penyakit Fibroid – Ketumbuhan Rahim

1. Testimoni Fibroid

Puan Rohaya 50an dari Wangsa Maju, mengalami masalah pembengkakan di rahim dan dikenalpasti sebagai fibroid sebesar 11cm. Menurut doktor di Hospital Ampang, fibroid tersebut harus dibuang melalui pembendahan.

Oleh kerana, beliau tidak rela rahim beliau dipotong/dibuang. Beliau menangguhkan pembedahan tersebut. Suatu hari, beliau mendengar penerangan dan testimoni pengguna Alpha Lipid Lifeline di Radio Selangor FM, maka beliau ingin mencuba produk kesihatan ini.

Alhamdulillah, selepas minum Alpha Lipid selama sebulan, saiz fibroid telah menyusut kepada 4cm!! Bukan setakat itu keadaan kesihatan beliau bertambah baik dgn masalah sakit-sakit sendi, lenguh-lenguh tulang sudah pulih, dan kulit beliau tampak lebih cantik dan ‘supple’.

Yang lebih penting, beliau tidak perlu menjalani pembedahan untuk membuang organ rahim beliau!!

Anda boleh hubungi Puan Rohaya 013 6334119 dan bertanya sendiri pengalaman beliau menggunakan Alpha Lipid Lifeline

2. Testimoni Endometriosis

Puan Balqis mengidap penyakit Endometriosis-sejenis penyakit yg mana sel-sel rahim tumbuh di luar rahim, ia mengakibatkan senggugut, sakit sewaktu period(menses).Puan Balqis didiagnos menghadapi penyakit Endometriosis sejak beberapa tahun lepas, Alhamdulillah setelah mengambil Alpha Lipid Lifeline sebagai sarapan pagi selama 1 bulan setengah…beliau jumpa dgn doktor….dan doktor mengesahkan rahimnya kembali normal!!Sila hubungi Puan Balqis +6591476091, beliau dari Singapura dan kadang2 menetap di JB

 

Hubungi Kak Zura 012-2777396 untuk dapatkan maklumat lanjut..

Alpha Lipid Lifeline – SIHAT SECARA SEMULAJADI UNTUK SEISI KELUARGA “Kolostrum adalah selamat. Ia telah disediakan oleh alam semulajadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan ada makanan tambahan lain yang lebih semulajadi & berfaedah” – International Institute of Nutritional Research, USA FAKTA MENARIK ! :

Kolostrum Alpha Lipid™ Lifeline™ adalah berbeza dengan kolostrum-kolostrum yang lain kerana ia adalah yang terbaik di dunia (Gred 10), mempunyai kadar IgG 41% (Immunoglobulin) berbanding kolostrum yang lain, kandungan probiotik, kandungan Complex Lipid, dan mempunyai semua vitamin serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.

error: Content is protected !!