Cara Minum Alpha Lipid Lifeline

Kak Zura dan keluarga telah lama mengamalkan minum Alpha Lipid Lifeline setiap hari sebagai sarapan pagi. Hampir 11 tahun kami tak pernah jemu-jemu.. Dah menjadi rutin harian wajib minum segelas sehari sebelum makan apa-apa.. Ramai yang tak tahu cara minum susu kolostrum ini dengan betul, jadi ada yang tak mendapat manafaat terbaik. Jadi baca cara-cara mudah di bawah ya..

 

Macam Mana Cara Minum Alpha Lipid Lifeline Yang Betul?

Cara pengambilan harian Alpha Lipid Lifeline AMAT MUDAH.

1) Mula-mula sekali masukkan 150ml air sejuk atau suhu bilik dalam shaker.

2) Kemudian masukkan 1 1/2 sudu Alpha Lipid Lifeline debu (scoops) ke dalam shaker, dan goncang hingga sebati.

3) Buka penutup kemudian boleh terus minum. Anda boleh juga campur apa sahaja minuman kegemaran anda ke dalam shaker tersebut.

4) Bila perlu ambil Alpha Lipid?

Seelok-eloknya sewaktu perut kosong. Biasanya dicadangkan minum pada waktu pagi (breakfast drink for Smart People). Lepas minum boleh terus makan, tak de masalah..

 

 

Cara Minum Alpha Lipid Lifeline Yang Betul

1) Pastikan JANGAN guna air panas. Nanti akan memusnahkan bakteria baik yang terkandung di dalam kandungan Alpha Lipid Lifeline. Gunakan air sejuk atau suam-suam kuku sahaja.

2) Jika pengguna ada mengambil apa-apa ubat saranan doktor, JANGAN BERHENTI mengambil ubat tersebut. Ambil Alpha Lipid Lifeline, kemudian makan ubat seperti biasa.

 

JIKA ANDA TAK SUKA MINUM SUSU

Jangan risau, Kak Zura ada penyelesaian untuk anda wahai bakal pelanggan dan rakan niaga yang sangat dikasihi. Anda boleh menggunakan ALPHA LIPID COLOSTRUM dalam bentuk tablet kunyah dan juga kapsul (dalam sarung)

 

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi Kak Zura di wasap 012-2777396 / 019-3197976

error: Content is protected !!