Apa Itu Alpha Lipid Anti Cellulite Mousse?

Apa Itu Selulit?

Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki.

Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci oleh wanita. Kak Zura pun tak suka selulit kerana susah nak memiliki bentuk badan yang menarik. Pergi buat treatment kat slimming center bayar beribu-ribu pun belum tentu boleh hilangkan selulit. Sebelum ini belum ada produk yang betul-betul efektif.

Produk terbaru dari NZ New Image Sdn. Bhd. iaitu New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum yang berfungsi khusus untuk mengatasi masalah selulit ini adalah harapan baru kepada mereka yang mengalaminya.

Apa yang anda perlu tahu, New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum ini adalah teknologi dari Korea paling terkini dan ditambah pula dengan formula Alpha Lipid Colostrum yang menjadikan produk ini unik di dunia.

Setakat 3 minggu berada di pasaran, ramai testimoni ajaib. Ajaib kerana kesan seawal 8 jam iaitu sekali penggunaan. Baru 3 minggu sudah ramai bercakap-cakap tentang kebaikkannya.

Kali ini kita telah jumpa produk yang betul-betul efektif terhadap selulit ini. New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum adalah produk yang khusus fokus kepada masalah selulit, tidak terkejut jika benar ianya menjadi terhadap masalah selulit ini.

AMAZING RESULT IN JUST LESS THAN 8 HOURS

√ Cellulite hilang
√ Lemak hilang
√ Kulit licin dan gebu
√ Kulit semakin cerah
√ Urat timbul hilang
√ Kulit semakin firm
√ Paha dan perut mengecil

Produk pertama di dunia!!! Dengan 5 Bahan aktif anti cellulite, teknologi dari Korea. Bagus utk kempiskan perut, lengan, paha & kaki

SELLING FAST!!! STOCK LIMITED!!!

Berminat nak tahu lebih lanjut boleh wasap Kak Zura http://www.wasap.my/60122777396

error: Content is protected !!