Menu Diet Dan Cara Minum AL Shape Up Yang Betul

Kak Zura nak kongsikan satu berita baik untuk semua. New Image ada keluarkan satu produk baru iaitu Alpha Lipid Shape Up, produk untuk turunkan berat badan yang mudah dan selamat. Khas untuk mereka yang sibuk tiada masa dan tak sempat nak bersenam, Alpha Lipid Shape Up adalah penyelesaianya. Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran mesti ramai lagi yang belum tahu menud diet dan cara minum Shape Up kan. Sebenarnya cara minum Shape Up mudah je.

 

Menu Diet Dan Cara Pengambilan Alpha Lipid Shape Up

Ambil 2 skup masukkan ke dalam 200ml air biasa/air sejuk dan shake. Boleh tunggu 1 minit baru minum atau nak minum terus pun boleh.

Peraturan dan Cara Minum yang Cukup Senang.

 

Contohnya Macam Ni:

Untuk turunkan berat badan ambil 2 skup 2 kali sehari. Gantikan 2 meal harian kita dengan Shape Up samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.

Untuk nak dapatkan berat ideal dan nak maintain berat ambil 2 skup 1 kali sehari samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.

Untuk mereka yang selalu skip makan atau takda masa nak makan boleh amik Shape Up untuk gantikan meal anda kerana Shape Up dah lengkap dengan segala nutrisi yang diperlukan oleh badan.
Amalkan pengambilan air kosong 8 gelas sehari.

Had pengambilan karbohidrat sehari ialah 150gram sehari. Alpha Lipid Shape Up adalah meal replacement (makanan gantian), biasanya lepas amik Shape Up kita dah rasa kenyang so tak perlu fikir sangat berapa banyak kita nak amik karbohidrat. Tapi jika kita rasa lapar, takde masalah. Boleh je makan, cuma cara makan adalah ikut diet ALSDII (Kurangkan pengambilan karbohidrat dan gula)

Untuk makluman pada yang belum tahu, Shape Up didatangkan dengan 2 perisa iaitu Berries & Cream dan Chocolat Fudge. So pilihlah yang mana anda suka. Apa yang pasti rasa kedua-duanya memang sedap sangat. Apa tunggu meh cuba harini.. yummmsss…

Harga setin adalah RM240. Nak dapat harga paling pakej yang murah dan jimat serta free gift boleh hubungi Kak Zura di www.wasap.my/60122777396

error: Content is protected !!