Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask

Kak Zura pun baru je try Alpha Lipid™ Colostrum Essence Concentrated Revitalising Face Mask nih. Memang best sangat-sangat, berbeza dengan face mask yang biasa Kak Zura guna sebelum ini. Apa yang Kak Zura boleh katakan ini lah rawatan kecantikan yang tidak seperti yang lain.

Faedah Alpha Lipid Face Mask

Face Mask ini diilhamkan oleh New Zealand Colostrum, menawarkan rawatan kecantikan yang mampu meremajakan kulit anda dengan campuran bahan-bahan semulajadi New Zealand Alpha Lipid™ Colostrum, Oligo Fucoidan Fucoskin™, Beta Glucan, Co-Enzyme Q10 dan Gold Kiwi Extra. Ia juga dirumuskan tanpa parabens, sulfat dan phthalates.

Kesan Penggunaan Alpha Lipid Face Mask
Kesan Penggunaan Alpha Lipid Face Mask

Masa memakai face mask (topeng ini) rasa cukup menenangkan, topeng TENCEL® semula jadi tepu kulit anda dengan sensasi menyejukkan yang segera, meninggalkan rasa bersih, terhidrat, segar dan lebih berseri.

Bahan-bahan aktif Alpha Lipid Face Mask

Gabungan EXCLUSIF bahan-bahan ini bertindak secara sinergi untuk menjadikan kulit anda lebih berseri serta lebih muda.

Alpha Lipid ™ Kolostrum: aktif berkuasa menggalakkan keadaan kulit yang sihat serta lembab. Mempertahankan proses penuaan kulit.

Co-Enzyme Q10: antioksidan yang hebat serta berkesan, CoQ10 meningkatkan pembaharuan kulit, mengurangkan kerosakan radikal bebas.

Beta Glucan: molekul kecil menembusi jauh ke dalam kulit untuk menghasilkan pengurangan kedutan yang ketara, jelas kelihatan memperbaiki tekstur kulit.

FucoSkin ™: Nutrien boleh didapati dari rumpai laut coklat meningkatkan pertumbuhan selular untuk mengurangkan kedalaman kedutan dan dengan ketara meningkatkan tahap kelembapan kulit.

Gold Kiwi Extract: Aktifkan kolagen, menganjalkan kulit, meninggalkan lebih yang lebih tegang dan licin.

Deep Sea Air: mengandungi banyak mineral semulajadi seperti magnesium, kalsium dan kalium, semua penting untuk kulit yang lebih muda dan sihat.

 

Bagaimana Nak Guna?

Tekapkan topeng (mask) pada muka yang telah dibersihkan, tinggalkan dan berehat selama 15 minit.
Keluarkan topeng dan urut perlahan-lahan serum intipati ke dalam kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Boleh juga tengok video di bawah cara guna..

error: Content is protected !!