Testimoni Pengguna Susu Kolostrum Alpha Lipid Lifeline

ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk yang berasaskan susu awal iaitu kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat pengiktirafan Export Winner. Ia juga selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat termasuk: ibu mengandung (hamil), ibu berpantang, bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa dan orang tua.

Testimoni Selepas Amalkan Susu Kolostrum

1.LUMPUH 4 TAHUN

Pn.Safiah Ibrahim(65 tahun)-BESUT TERENGGANU

Saya telah mengalami lumpuh(tidak dapat berjalan dan bercakap) selama 4 tahun.Setelah mencuba ALPHA LIPID LIFELINE sebanyak 4 tin(4 bulan), kini saya boleh kembali berjalan dan bercakap.ALHAMDULILLAH.

 

2.BONGKOK 7

Pn.Rahmah(77 tahun)-REMBAU N.SEMBILAN

Saya mempunyai masalah sakit lutut dan lenguh pinggang yang mengakibatkan badan saya menjadi bongkok(langsung tidak dapat menegakkan badan).ALHAMDULILLAH setelah mencuba Alpha Lipid selama lebih kurang2 minggu, sakit tersebut beransur hilang dan saya dapat menegakkan kembali badan saya.

 

3.BATU KARANG/GOUT

En.Ibrahim (50 tahun)-KLANG,SELANGOR

Sejak beberapa tahun lepas, saya telah mengidap penyakit batu karang dan gout.Pelbagai ubat dan kaedah perubatan telah saya cuba,tetapi apabila saya menemui Alpha Lipid, ALHAMDULILLAH penyakit saya beransur baik. 2 minggu selepas saya menggunakannya, 9 biji batu karang telah keluar ketika saya membuang air kecil, sakitnya memang tak terhingga, namun saya bersyukur kerana kesihatan saya semakin bertambah baik

 

4.MASALAH PARU-PARU/BATUK BERPANJANGAN

Kak Nab (50 tahun)- KLANG SELANGOR

Saya mengalami masalah paru-paru disebabkan jangkitan yang menyebabkan 1/3 drp.paru-paru saya dibuang semasa pembedahan, setelah itu saya mengalami batuk yang berpanjangan selama 2 tahun. Tekanan darah tinggi saya melebihi 200 dan sudah 4 bulan saya langsung tidak boleh tidur malam. namun dengan bantuan Alpha Lipid saya dapat merasakan perubahan yang amat ketara pada diri saya. Syukur kepada Tuhan, saya kini dapat t idur nyenyak pada waktu malam dan batuk yang saya alami sebelum ini telah hilang. Saya kini dapat menjalankan aktiviti harian dengan sempurna dan selesa

 

5.ALERGIK / ASTHMA / ALAHAN LAKTOSA

Nur Fatin Khairina (2 tahun)- KLANG, SELANGOR

Sejak dilahirkan, anak saya mengalami alergik,asma dan alahan laktosa (tidak boleh minum susu), Saya bersyukur, setelah memberinya Alpha Lipid keadaan penyakitnya beransur pulih. Dia kini lebih cergas, ceria dan manja ketika bersama keluarga.

 

6.KEMALANGAN & LUMPUH 2 TAHUN

Haji Saad Bin Long (65 tahun)-LANGKAWI, KEDAH

Pada 2 tahun lepas, saya mengalami lumpuh sebelah badan disebabkan kemalangan. Walaubagaimanapun badan saya semakin pulih dari hari ke hari, namun saya masih tidak boleh melakukan kerja-kerja berat apatah lagi menaiki kenderaan sendiri. 5 bulan lepas saya menjadi lebih bertenaga dan boleh melakukan aktiviti-aktiviti harian seperti menunggang motorsikal dan memandu kereta serta melakukan kerja-kerja berat. Ramai rakan-rakan saya bertanyakan rahsia tentang kekuatan stamina yang saya miliki. Saya menjawab, dengan izin ALLAH saya mendapat kekuatan stamina dengan meminum Alpha Lipid. Saya bersyukur ke hadrat ILAHI kerana kembali sihat dan bertenaga dari hari demi hari dengan bantuan Alpha Lipid Lifeline.

 

7.ASTHMA / MIGRAIN

En.Ahmad-Branch Manager – PUCHONG,SELANGOR

Oleh kerana kurang tidur dan setiap hari bertolak awal pagi dari rumah (Puchong) ke pejabat (KL), saya kerap mengalami selsema dan asthma. Isteri saya juga telah mendpat magrain. Pada Oktober 2007 saya telah mencuba Alpha Lipid dan asthma saya serta magrain isteri saya telah berkurangan hampir 8 0 %. Selepas 3 bulan saya menggunakan Alpha Lipid saya dan isteri telah pulih dan bertambah lebih sihta dari dulu. Sehingga sekarang kami suami isteri masih mengamalkan Alpha Lipid. Pada pendapat kami Alpha Lipid merupakan makanan sampingankesihatan yang tiada tolok bandingnya dengan makan sampingan yang lain kerana Alpha Lipid Lifeline merupakan susu kolostrum 100% tulen.

 

8.KENCING MANIS

Mohamed Norawi (50 tahun)- KOTA BHARU, KELANTAN

Mengidap kencing manis sejak 19 tahun dahulu, selalu penat dan letih sehingga saya susah untuk bekerja. Saya bergantung pada ubat-ubatan dan suntikan insulin. Setelah mengambil Alpha Lipid (kolostrum) selama 2 bulan saya tidak perlu lagi injeksi insulin. Saya telah mengguna Alpha Lipid Lifeline (kolostrum) selama 5 bulan. Pada saya amat susah untuk gambarkan keberkesanan Alpha Lipid pada diri saya tapi yang pastinya Alpha Lipid lah yang membantu saya menjadi sihat. hanya mereka yang pernah mengalami sakit sahaja tahu betapa kesihatan begitu penting dalam kehidupan dan tidak ternilai dengan wang ringgit…kini saya membantu orang lain menjadi sihat dengan memperkenalkan Alpha Lipid Lifeline (kolostrum) ini pada mereka yang mementingkan kesihatan dan juga pada masyarakat di seluruh Kelantan.

 

9.RESDUNG / SAKIT SENDI / BISUL

Pn.Ezani (31 tahun)-SHAH ALAM,SELANGOR

Saya kerap mengalami serangan penyakit yang dikenali bisul selama 7 tahun, migrain (13 tahun), sakit sendi (10 tahun) dan resdung. Berbagai ubat dan produk telah saya cuba, berbagai klinik dan doktor pakar telah saya jumpa tetapi masalah penyakit yang saya hadapi masih tidak terungkai. Tetapi setelah saya menggunakan kolostrum Alpha Lipid Lifeline selama 2 minggu masalah penyakit saya telah berakhir. Kini saya menjalani kehidupan dengan selesa dan sihat, kesan yang saya dapati selepas 2 bulan penggunaan Alpha Lipid, saya tidak lagi mengalami serangan bisul, migrain, sakit sendi, resdung dan saya kelihatan lebih muda dari usia saya yang sebenar walaupun mempunyai seorang anak berusia 10 tahun (awet muda).

 

10.KETUMBUHAN / RADANG TELINGA TENGAH

Luqman Hakeem (10tahun)- KLANG, SELANGOR

Luqman mengidap ketumbuhan di bahagian telinga tengah yang memerlukan dia menjalani pembedahan untuk memasukkan sejenis tiub ke dalam telinga bagi pengaliran cecair yang tersekat akibat ketumbuhan tersebut. Selepas sebulan menggunakan kolostrum Alpha Lipid, Pembedahannya telah dibatalkanoleh pihak perubatan Hospital Pakar.Hari ini dia masih meneruskan pengambilan kolostrum Alpha Lipid dan telah menjalani kehidupan yang jauh lebih sihat dan pengambilan kolostrum juga membantu Luqman lebih fokus untuk belajar.

 

11.GASTRIK / MIGRAIN

Cik Normah (25 tahun)- KEDAH

Saya seorang pelajar sarjaza jurusan mikrobiologi dari UKM. Beberapa tahun lepas saya dikenalpasti mengidap gastrik dan migrain. Selain itu, saya juga mengalami keadaan senggugut yang teruk ( terpaksa mengambil ubat dari hospital setiap bulan). Setelah 2 bulan saya mengamalkan Alpha Lipid Lifeline, saya tidak lagi mengalami senggugut, pedih perut (gastrik) mahupun sakit kepala (migrain). Saya sungguh gembira kerana kembali normal seperti sedia kala. Selain itu, dengan bantuan Alpha Lipid Lifeline saya dapat merasakan kecerdasan semasa pembelajaran dan prestasi akademi saya juga telah meningkat.

 

12.BRONCITIS ASTHMA / RADANG PARU-PARU / TEKANAN DARAH RENDAH

Pn.Nissa (35 tahun)- AMPANG,KUALA LUMPUR.

Saya telah disahkan menghidap Broncitis Asthma kritikal, darah rendah, migrain dan pneumonia (radang paru-paru). Keadaan saya agak teruk hingga saya bergantung sepenuhnya kepada steroid untuk meneruskan hidup. Selain dari itu saya juga menghidap migrain, jantung yang mengecut, anemia, tekanan darah rendah, radang sendi dan beberapa minor yang lain. Setelah menggunakan Alpha Lipid dalam 3 bulan pertama, saya telah pulih sepenuhnya termasuk dua penyakit kritikal yang saya hidapi. Hari ini, saya dapat menjalani kehidupan yang normal dan sihat. Saya kembali aktif di dlam sukan tenis dan bola tampar seperti mana 10 tahun dulu. Saya bersyukur ALHAMDULILLAH kerana dapat kembali kehidupan saya dengan bantuan Kolostrum Alpha Lipid.

 

13.KELENJAR SARAF BENGKAK

Pn.Rohani (58 tahun)-KLANG,SELANGOR

Pada Jun 2003, saya telah dimasukkan ke hospital kerana mengidapi sakit bengkak saraf leher. Doktor tidak dapat mengenal pasti apakah penyakit saya yang sebenarnya. Walaupun doktor telah menjalankan pelbagai ujian seperti Ultra sound, CT scan, Biopsy dan ujian darah, tetapi malangnya tiada jawapan ditemui.Saya terus menderita selama lebih empat tahun sehingga saya diperkenalkan kepada kolostrum Alpha Lipid. Setelah saya mengambil Alpha Lipid penyakit saya deritai berkurangan 70%. Disamping itu perubahan yang ketara berlaku pada diri saya diimana saya menjadi lebih sihat, bertenaga dan awet muda.

 

14.MUDAH SAKIT DAN DEMAM

Nurren Dharwisha (2 tahun)- SHAH ALAM,SELANGOR

Nurren dilahirkan tanpa mendapat kolostrum dari ibunya kerana selepas bersalin ibu Nureen telah mengidap jangkitan payu dara. Nureen membesar tanpa bekalan antibodi yang diperlukan. Ini menyebabkan dia mudah sakit dan demam. Selepas menggunakan Alpha Lipid Lifeline, Nureen tidak lagi mudah sakit dan demam. Dia juga mudah mempelajari sesuatu dan mempunyai daya ingatan yang lebih baik. Hari ini, Nureen masih terus mengambil kolostrum Alpha Lipid dan membesar menjadi kanak-kanak yang sihat, cergas dan bijak.

 

15.STROKE (ANGIN AHMAR)

Nordini Bt.Mohd (38 tahun)-BESUT , TERENGGANU

Saya diserang stroke dan mengalami koma. Doktor mengesahkan saya akan buta dan lumpuh seumur hidup. Tekanan darah saya ketika itu amat tinggi, iaitu 200/198 dan kadar gula dalam darah juga melebihi 30 mmol. Namun, saya tidak pernah berputus asa dan tersu mencuba pelbagai rawatan alternatif. Pada suatu hari, adik saya berkata pada saya, “Kalau nak berjalan semula cubalah Alpha Lipid”. Selepas sebulan mengambil Alpha Lipid, kaki kanan saya mula menyentak. Saya berkata dalam hati, mungkinkah aku boleh sembuh? Saya terus berjumpa doktor untuk membuat pemeriksaan kesihatan. Amat menakjubkan, tekanan darah saya mula normal, iaitu 130/80 dan kadar gula dalam darah saya 6.7 mmol. Kadar denyutan jantung saya juga disahkan normal. Doktor yang memeriksa saya berasa hairan dengan perkembangan ini. Namun, itu hakikatnya. Dengan izin Allah saya sudah boleh berjalan semula.

error: Content is protected !!