Alpha lipid Lifeline Kolostrum Minuman Kesihatan

Kolostrum Alpha Lipid Lifeline

Kolostrum adalah sumber tambahan semulajadi faktor-faktor pertumbuhan sebenar hormon. Dihasilkan secara semula jadi dalam badan kita semasa hormon-hormon mengawal otot, saraf dan pertumbuhan sel tulang rawan, pertumbuhan semula dan pembaikan.

Ia boleh didapati pada bayi hanya dalam beberapa hari pertama selepas kelahiran untuk memastikan bahawa setiap bayi mendapat peluang untuk menjadi orang dewasa yang sihat dan cantik.

Tanpa colostrum, bayi mempunyai peluang yang nipis untuk terus hidup dan ia boleh dianggap sebagai tenaga kehidupan dalam kewujudan berterusan spesies manusia.

Sebab itulah bayi yang menyusukan badan biasanya lebih sihat kerana mereka mendapat peluang untuk mengambil colostrum daripada susu badan ibu.

 

Kenapa Alpha Lipid Lifeline Jadi Pilihan?

Alpha Lipid Lifeline adalah colostrum daripada lembu yang diternak di New Zealand. Ia adalah colostrum yang terbaik berbanding sebarang colostrum lain di dunia. Telah mendapat pengiktirafan Export Winner yg dianugerahkan oleh Kerajaan New Zealand sebanyak 3 kali.

Ianya mampu memberikan nutrien tambahan yang berkhasiat tinggi dalam badan untuk membantu meningkatkan diri sekaligus memulihkan kesihatan dengan lebih baik.

Colostrum yang ada pada lembu adalah susu pertama yang dikeluarkan dalam tempoh 72 jam selepas kelahiran.

5 liter colostrum yang dihasilkan oleh lembu digunakan untuk anaknya, manakala 25 liter untuk keperluan manusia.

Ini semua kerana iklim yang ideal, bagus, racun perosak, antibiotik dan BSE free pasture-fed cows, teknik pertanian sangat dikawal selia dan pelaburan berjuta-juta dollar dalam peralatan yang diperlukan untuk proses terbaik colostrum secara betul.

Banyak kajian telah menunjukkan bovine colostrum dapat memberi banyak manfaat kepada kesihatan manusia seperti untuk sokongan kehidupan, kekebalan mukosa, mencegah sepsis, penyakit autoimun, melindungi dan melawan kanser, lebih kuasa otak, sindrom usus mudah rengsa, serta kulit yang cantik.

Alpha Lipid Lifeline Colostrum dapat memberi pemulihan yang lebih baik untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan.

Ciri Utama Alpha Lipid Lifeline

  • Makanan yang paling semulajadi.
  • Ramuan yang paling unik.
  • Sistem penghantaran Liposome yang dipatenkan.
  • Penyerapan yang paling sempurna.
  • Menjaga bioaktif dari jus gastrik.

 

Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi Kak Zura di 012-2777396

error: Content is protected !!