Apa Itu Alpha Lipid Shape Up?

Alpha Lipid Shape Up merupakan makanan tambahan yang digunakan sebagai makan gantian (meal replacement) dalam program pengawalan berat badan setelah anda mendapat berai ideal. Ia juga membantu mengawal kadar metabolisme badan agar sentiasa berada dalam keadaan yang OPTIMUM. Ada 2 jenis perasa yang anda boleh pilih, sama ada rasa berries atau rasa coklat. Kak Zura suka perasa berries..

Mendapatkan semula bentuk badan idaman anda – kalau anda rasa seperti berat badan anda meningkat atau baju/seluar anda mula sendat, anda HARUS mencuba program 90 hari Shape Up kami untuk mendapatkan semula berat ideal dan bentuk badan IDAMAN anda semula.

Sajian makanan mudah – Shape Up boleh digunakan sebagai sajian makanan pagi/tengahari/malan anda yang berkhasiat. Tapi anda mungkin memerlukan sekurang-kurangnya 2 tin Shape Up sebulan untuk anda jadikan Shape Up sebagai ALTERNATIF menu makanan anda.

Boleh juga digunakan sebagai set permulaan untuk peserta mula berdiet kerana cara pemakanannya tidak begitu STRICT seperti Alpha Lipid SD2. Setelah anda berjaya mengurangkan pengambilan KARBOHIDRAT & GULA dalam program Shape Up ini anda pasti mahu mencuba program diet sebenar iaitu KETONE DIET BY ALPHA LIPID SD2 di mana penurunan dan pengecilan ukuran/berat badan anda lebih PANTAS & SELAMAT.

 

Cara Berdiet Dengan Alpha Lipid SHAPE UP

Bagaimana sebenarnya cara nak berdiet dengan cara yang betul supaya tak frust.. Kak Zura akan kongsikan.. baca ya..

Sarapan Pagi – sibuk di waktu pagi menyebabkan anda selalu mengabaikan sarapan pagi. Shape Up penyelesaiannya.

Makan Tengahari – Sibuk bekerja sampai takde masa nak makan. Sering beli makanan segera seperti Ayam goreng, Pizza, Kentang Goreng, Mee segera.. BERHENTI makan makanan segera kerana ianya tiada khasiat.. Ambillah Shape Up!!

Makan Malam – Malas masak?? Nak makan yang ringan-ringan je?? Siang dah makan banyak?? Shape Up pilihan yang tepat. Sila ambil 2-3 jam sebelum tidur yer…

 

CARA PENYEDIAAN

Senang je…  Mula-mula sekali tuangkan 250-300ml air/susu ke dalam shaker. Campur 2 scoop Shape Up dan Shake sampai sebati

Pastikan kandungan menjadi pekat dan boleh minum dan nikmati Alpha Lipid Shape Up anda sama ada perasa berries atau coklat. Boleh pilih mana yang anda suka..

 

AMARAN!!

Gunakan air biasa / air sejuk sahaja. Air suam / panas akan merosakkan struktur Shape Up

 

error: Content is protected !!